Nieuw in-flight magazine voor Cathay-reizigers

Prettig nieuws voor vakantiegangers (en andere reizigers) die hun vlucht bij Cathay Pacific boeken. De vliegtuigmaatschappij brengt een nieuw papieren in-flight magazine uit, getiteld ‘Cathay‘.

Cathay Pacific stopte tijdens de covid-pandemie met haar in-flight magazine ‘Discovery‘, dat al sinds 1973 verscheen. Met de lancering van het nieuwe maandelijkse ‘Cathay‘ magazine zet het bedrijf nu in op een nieuwe koers richting ‘premium travel lifestyle merk’. “We weten dat onze klanten verwachten dat ze kunnen genieten van een reismagazine wanneer ze met ons vliegen. En we zijn dan ook verheugd deze nieuwe titel te introduceren die alles omvat wat we ze elke dag willen bieden: inspiratie, plezier en ontdekkingen.”

(beeld: Cathay Pacific)

Om de terugkeer van het in-flight magazine te vieren, werd de eerste editie in mei voorzien van acht verschillende omslagen. Het nieuwe magazine wordt naar eigen zeggen milieuvriendelijk geproduceerd, met plantaardige inkten en verantwoord papier. Ook zorgt Cathay Pacific ervoor dat oude exemplaren van het tijdschrift netjes worden gerecycled.

Het Cathay magazine met acht verschillende omslagen (beeld: Cathay Pacific)