Intertoys’ speelgoedboek: ‘Urenlang knippen en plakken’

Ook speelgoedketen Intertoys loopt zich warm voor de feestdagen. Het naar eigen zeggen ‘enige echte speelgoedboek van Nederland’ is dit jaar 196 pagina’s dik.

De 2023-editie van het Intertoys Speelboek zit – net als vorig jaar – weer boordevol spannende winacties en natuurlijk het allerleukste speelgoed, aldus de makers. “En dit jaar draait het allemaal om het maken van je ideale verlanglijstje! Pak je schaar en lijm er dus maar bij, want het is weer tijd om jouw lijstje in elkaar te knutselen. Doe mee met onze ‘Win je lijstje’-winactie en maak iedere week kans op al het moois dat op jouw lijstje staat.”

Liefhebbers kunnen het Speelboek gratis afhalen bij de Intertoys winkels. De catalogus is ook online beschikbaar.

Voorgaande edities van het speelboek

Op de website van Intertoys kun je ook een kijkje nemen in enkele van de klassieke speelgoedboeken. “Sinds het eerste exemplaar in 1987 verscheen, is het boek door de jaren heen flink veranderd. Van de klassieke Game Boy en MP3-spelers tot die schattige Furby en de welbekende, geelblauwe rolschaatsen: bereid je voor op een nostalgische trip en ontdek de mooiste speelgoedrages uit 35 jaar aan Intertoys speelgoedboeken!”