Heerlijk Helder Oranje

Heineken viert de Oranjezomer met unieke ‘Biertje?‘ labels voor flesjes en blikjes met zowel Heineken als Heineken 0.0, in het groen én oranje! Deze zijn nu verkrijgbaar in de supermarkt.

“Heineken heeft een lange traditie met oranjefans en ook deze zomer zijn wij er bij om de Oranjezomer nog meer kleur te geven”, schrijft de brouwer. “Want het maakt ons niet uit hoe je het viert, als je het maar gezellig hebt.”

“In onze nieuwe campagne zie je hoe lastig het soms kan zijn om je vrienden te vinden in een zee van oranje mensen. Maar daar hebben wij dé oplossing voor. Met het ultieme oranjeshirt, in samenwerking met het Amsterdamse merk Baskèts, vind je jouw vrienden gemakkelijk én vier je de gezelligheid mee. Het Limited Edition shirt kun je namelijk aan twee kanten dragen. Met groen val je op, met oranje proost je mee.”

(beeld: Heineken)

“Daarnaast vieren we de Oranjezomer met unieke ‘Biertje?’ labels voor zowel Heineken als Heineken 0.0, in het groen én oranje! Deze zijn nu verkrijgbaar in de supermarkt.”

Voorafgaand aan de oefenwedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Canada in De Kuip presenteerde official KNVB-partner Heineken de campagne voor de Oranjezomer. Tegelijkertijd werd bekendgemaakt dat de KNVB en Heineken het dertig jarig partnership met nog eens vijf jaar verder gaan verlengen.