Geef een prentenboek cadeau

Voor het zevende jaar op rij heeft de campagne ‘Geef een prentenboek cadeau’ als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken. Dit jaar is het humoristische en verrassende prentenboek Kom uit die kraan!! gekozen als campagnetitel.

“Wat zou het mooi zijn als ieder kind een eigen verzameling met de mooiste kinderboeken in zijn kamer heeft staan – met als resultaat dat boeken een vaste plaats krijgen in zijn of haar leven”, verklaart de organisatie het idee achter de campagne. “Om die boekenkast te vullen, bundelen boekhandels en diverse partners ieder jaar hun krachten om in het voorjaar een jeugdboek en een prentenboek beschikbaar te stellen voor een klein bedrag.”

“Aan wie geef jij Kom uit die kraan!! cadeau? Met deze slogan willen we iedereen overtuigen om dit boek cadeau te geven – aan jezelf óf aan een ander! Hierdoor hoopt de stichting alle kinderen te bereiken – ook de kinderen die, om wat voor reden ook, thuis geen boeken hebben.”

Dit jaar is het humoristische en verrassende prentenboek Kom uit die kraan!! gekozen als campagnetitel van ‘Geef een prentenboek cadeau’ en vanaf 17 mei ligt het in de boekhandel voor maar € 2,99.