Disney-stickers sparen bij Albert Heijn

Klanten van Albert Heijn worden de komende weken vanwege de 100e verjaardag van Disney op allerlei leuke acties getrakteerd. Zo kunnen kinderen in het Magische Kookboek stickers verzamelen van allerlei karakters uit de rijke Disneyhistorie.

Tijdens de campagne kunnen klanten Het Magische Kookboek kopen voor slechts €1,99. Daarmee krijgen ze een prachtig boek boordevol recepten geïnspireerd door Disneyfilms: eet een ijsje met Elsa uit Frozen, serveer beestachtig lekkere hapjes met de Leeuwenkoning of maak een maaltijd in de vorm van Mickey Mouse.

Kookboek, stickers en gouden tickets (beeld: Albert Heijn)

Ook krijgen klanten per €10,- boodschappen vier stickers voor het Magische Kookboek om Disneykarakters mee te sparen. Als klap op de vuurpijl zijn er in heel Nederland 1001 gouden tickets verstopt tussen de stickers. Met de code die hierop staat kan de klant online zien welke leuke prijs er is gewonnen, waarbij de hoofdprijs bestaat uit een verblijf in Disneyland Paris voor vier personen.   

Albert Heijn en Disney werken al jarenlang samen: de eerste Disneyweken vonden plaats in 2003. De huidige campagne loopt van maandag 11 september tot vrijdag 1 oktober.