Bol pakt uit met vijfde editie Speelgoedboek

Webwinkel Bol brengt in de aanloop naar het Sinterklaasfeest opnieuw Het Grote Speelgoedboek uit. De vijfde editie van de speelgoedcatalogus is dit jaar 236 pagina’s dik en verschijnt in een oplage van 3,5 miljoen exemplaren.

De afgelopen jaren heeft Het Grote Speelgoedboek van Bol zich steeds verder ontwikkeld tot een boek vol innovatie en interactiviteit, stellen de makers: “ In 2019 werd de toon gezet door in het papieren boek geen prijzen, maar QR-codes te gebruiken. Het jaar daarna deed de Grote Speelgoedboek App, als verlengstuk van het speelgoedboek, zijn intrede. De AR-functionaliteit in de app brengt het speelgoed tot leven en laat kinderen details over het speelgoed, 3D-beelden en filmpjes zien.”

In de jaren daarna kreeg de app steeds meer functies en is de AR-functionaliteit verder uitgebreid. Nieuw dit jaar zijn:

– Het Hulpsint Platform dat ‘hulp-Sinterklazen’ helpt om Sinterklaas nog magischer te maken. Ouders hebben hier inzicht in de verlanglijstjes van hun kinderen en het speelgoed waar ze in de app het meest naar kijken. Ze vinden er ook handige tips om Sinterklaas extra speciaal te maken. Van inspiratie voor surprises tot recepten voor de lekkerste pepernoten.

– Ouders kunnen dit jaar ‘persoonlijke berichten van Sinterklaas’ laten sturen aan hun kinderen, die zij via de Speelgoedboek App kunnen beluisteren. Via AI wordt de naam van het kind toegevoegd aan een bericht door een stem die is getraind als de stem van Sinterklaas. Een bijzonder moment voor kinderen, want het lijkt alsof zij echt persoonlijk door de Sint worden toegesproken.

Het Grote Speelgoedboek bevat ook dit jaar weer een Verlanglijstposter en een stickervel. Wie de mooiste verlanglijstposter maakt, kan een cadeau van zijn verlanglijstje winnen.

De catalogus wordt vanaf de tweede week oktober gericht bezorgd bij gezinnen in heel Nederland. Mensen die het boek niet ontvangen, kunnen vanaf 14 oktober terecht bij alle winkels van Albert Heijn in Nederland.