Boeren voeren publieksactie met spandoeken

De publieksactie van LTO Noord is een groot succes: binnen enkele weken verspreidde LTO Noord ruim 2.600 spandoeken over negen provincies. “Met deze spandoeken kunnen boeren en tuinders Nederland laten zien wat voor moois de land- en tuinbouw te bieden heeft.”

Leden van belangenorganisatie LTO Noord konden eind april gratis een spandoek bestellen. De actie sloeg aan: “Wij zijn ontzettend trots op de ruim 2600 spandoeken die de afgelopen weken zijn besteld. Omdat we overvallen zijn door het mega succes van de campagne, lukt het niet om alle spandoeken voor 13 mei te leveren.”

Massale publieksactie van LTO Noord

“Binnen enkele weken zie je de spandoeken door heel Nederland terug. Met deze spandoeken kunnen boeren en tuinders Nederland laten zien wat voor moois de land- en tuinbouw te bieden heeft. Vooral met de Europese Verkiezingen in het vooruitzicht is het belangrijk dat we overal zichtbaar zijn”, aldus LTO Noord.

Delen op social media

De belangenorganisatie roept de leden ruchtbaarheid aan de actie te geven: “Staat je spandoek? Maak dan een mooie foto en deel deze op social media. Zo help je zelf om de zichtbaarheid van de campagne nog verder te vergroten. Tag ook LTO Noord in je bericht, zodat wij de berichten nog weer verder kunnen delen.”